Behandling af nakkesmerter og hovedpine

Har du ondt i nakken og hovedpine?

Hos JL Sportsklinik ser vi mange klienter med ondt i nakken og/eller hovedpine. Vi laver en grundig undersøgelse af nakken, for at set om der er en biomekanisk problematik. Vi snakker også med dig omkring hvordan det påvirker din hverdag, og hvordan din hverdag påvirker dine smerter. Vi vil gerne tænke dine nakkesmerter i en større sammenhæng, end blot at trykke der hvor det gør ondt, især hvis du har haft ondt i en lang periode.

Hvor kommer smerterne fra?

Inden vi påbegynder vores behandling, starter vi med at foretage en grundig undersøgelse af dig for at finde ud af, hvad der er årsagen til dine smerter i nakken. Det er nemlig sjældent, at det er det sted, som smerterne kommer fra, der er den udløsende årsag til smerterne.

Der kan være flere forskellige årsager til smerter i nakken. Nogle vi ser ofte er ​meget tid i den samme arbejdsstilling, hårdt fysisk arbejde, stress i hverdagen, angst, frygt for at bruge nakken grundet tidligere skade, forkert/forældet information fra anden behandler, biomekaniske låsninger og muskelspændinger i nakken.

Når vi har foretaget en grundig undersøgelse og fundet den udløsende årsag til dine smerter, igangsætter vi en behandling af dine nakkesmerter bestående af fysioterapeutiske interventioner. Under behandlingen vil vi rådgive og vejlede dig i hvad du selv kan gøre for at reducere dine nakkesmerter. Vi snakker omkring mulige årsager til din hovedpine, for at finde en løsning så du kan slippe af med den en gang for alle.

Book en tid til behandling af nakkesmerter

Du kan med fordel booke en tid til behandling af nakkesmerter hos os via vores online bookingsystem. Det kan du gøre her. Vi har i øjeblikket maksimalt et par dages ventetid.

Har du brug for en akut tid?

Hvis du er meget plaget af dine nakkesmerter, er det vigtigt, at du kontakter os så hurtigt som muligt. Vi har ofte ledige akuttider, og vi kan således finde en tid til dig inden for ganske kort tid. Ved ønske om en akut ti,d skal du kontakte os mellem 8.00 og 10.00, mandag til fredag.

Book en tid online til din behandling

Du kan nemt og hurtigt booke en tid til din behandling online.

Har du brug for en akut tid, bør du altid ringe til os.

​5/5 stjerne på Facebook og Google

Hvad siger vores kunder?

"​Rol​ig og trygge omgivelser. kompetent personale. kan kun anbefales!."

Mette Møllerskov

"​Tak til Jannik for en dybdegående behandling, samt vejledning til fremadrettet øvelser. Kan varmt anbefales."

Lars Caritas Hansen

"Kan varmt anbefale har haft ondt i nakke og skulder og idagen efter har jeg det rigtig godt er bestemt ikke sidste gang."

Lillian Petersen

"​At få en gang sportsmassage efter et par hårde løbedage var virkelig lækkert og medvirkende til hurtig restitution."

Joan Bennedsen Jørgensen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jl Sportsklinik // Fysioterapi & Massage I/S

Borgmester Blomgrensplads 2, 6430 Nordborg

Klik her for rutevejledning

​Filial-klinik på Gidion IT  Grundtvigsallé 176, 6400 Sønderborg

CVR: 42880817

Telefontider

Mandag-fredag: 08.00-10.00