Fysioterapi​

Vi har en anderledes tankegang i forhold til fysioterapi end mange andre fysioterapeuter du har mødt. Vi behandler mange forskellige klienter, der kommer til os med forskellige problemstillinger. Vi ser både klienter med akutte og kroniske​ smerter, atleter med sportsskader og klienter med funktionsnedsættelser.

Forløb​

Hvis du leder efter en fysioterapeut, så kunne det være du skulle prøve fysioterapi hos JL Sportsklinik. Vi ser mange forskellige klienter, der har forskellige problematikker og behov. Vi starter alle forløb op med en indledende samtale, hvor vi lærer dig at kende, og finder ud af hvorfor du er kommet, og spørger ind til alle de ting som skal vide inden vi starter.

Vi bruger som regel manuel behandling fra første gang du kommer ind på klinikken. Vi kan få rigtig mange svar ud fra det vi mærker med vores hænder, og derfor er det et vigtigt undersøgelses- og behandlingsredskab for os.​

Mens du ligger på briksen vil vi snakke om hvorfor du har smerter, og hvad du selv kan gøre for at være med til at lindre dem. Vi vil svare på alle de spørgsmål du må ligge inde med. Efter første besøg vil vi sammen lave en plan for hvordan vi bedst kan hjælpe dig, så du ved hvad du kan forvente af resten af dit forløb hos os.​

Vores tilgang​

​Vi møder alle klienter der hvor de er i livet. Vi presser aldrig nogen til noget de ikke vil. Det vil sige at vi ikke sætter nogen til at lave nogen former for træning de ikke har lyst til, og vi laver ikke manuelt behandling hvis dette ikke ønskes. Vi laver individuel behandling og et individuelt forløb til alle, der tager hensyn til hvem man er som person.

Vores behandlinger består af en kombination af passive manuelle behandlinger, herunder massage, cupping, recovery boots, NMES osv., samt aktive behandlinger som træning, samt rådgivning og vejledning. Fysioterapi hos os adskiller sig fra andre fysioterapeuter ved, at vi tager os rigtig god tid til alle klienter. Vi er grundige i både undersøgelse og behandling, og afslutter først dit forløb når du er helt tryg ved det.​

Priser​

Første konsultation - Bestående af både undersøgelse og behandling.

Tager op til 1 time

Pris - 400 ,-

Opfølgende behandling

Tager op til 40 min.

Pris - 200 ,-

Vi samarbejder med de fleste sundhedsforsikringer og tager imod alle ulykkesforsikringer. Vi samarbejder også med Sygesikring Danmark.

Læs mere omkring tilskud her.

Book en tid online til din behandling

Du kan nemt og hurtigt booke en tid til din behandling online.

Har du brug for en akut tid, bør du altid ringe til os.

​5/5 stjerne på Facebook og Google

Hvad siger vores kunder?

"​Rol​ig og trygge omgivelser. kompetent personale. kan kun anbefales!."

Mette Møllerskov

"​Tak til Jannik for en dybdegående behandling, samt vejledning til fremadrettet øvelser. Kan varmt anbefales."

Lars Caritas Hansen

"Kan varmt anbefale har haft ondt i nakke og skulder og idagen efter har jeg det rigtig godt er bestemt ikke sidste gang."

Lillian Petersen

"​At få en gang sportsmassage efter et par hårde løbedage var virkelig lækkert og medvirkende til hurtig restitution."

Joan Bennedsen Jørgensen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jl Sportsklinik // Fysioterapi & Massage I/S

Borgmester Blomgrensplads 2, 6430 Nordborg

Klik her for rutevejledning

​Filial-klinik på Gidion IT  Grundtvigsallé 176, 6400 Sønderborg

CVR: 42880817

Telefontider

Mandag-fredag: 08.00-10.00