Om os

JL Sportsklinik er eget af Jannik og Louis, som begge er autoriserede fysioterapeuter fra januar 2022. JL Sportsklinik er en behandlingsklinik, der tilbyder fysioterapi og massage i Nordborg på Nordals.

JL Sportsklinik havde første åbningsdag 1. februar 2022. Vi overtog lokalerne 1. januar 2022, og brugte den første måned på at istandsætte dem, så de blev egnet perfekt til fysioterapi og massage. Dette blev gjort mens vi skrev bacheloropgave på fysioterapeut uddannelsen og havde vores afsluttende eksamen, så vi endelig kunne kalde os autoriserede fysioterapeuter inden opstarten. Det var et stort projekt at få klinikken klar på en måned, hvor der både skulle købes og hentes inventar, samt istandsættes i alle rum. Vi nåede det lige præcis til tiden, og var 1. februar klar til at tage imod de første klienter.

Undervejs i den første måned fandt vi hurtigt ud af hvor meget vi ikke havde nået at få styr på. Der var en masse aftaler med forsikringsselskaber, som vi ikke havde styr på, og de havde strenge forudsætninger for samarbejde, som vi også først skulle få styr på. Men inden vi ramte sommerferien, begyndte vi at havde styr på alle de praktiske ting, og vi kunne se at kalenderne begyndte at blive mere og mere fyldte.​

Nyistandsatte lokaler

De nyistandsatte lokaler er indrettet til at kunne yde fysioterapi og massage af høj kvalitet. De dækker over 180 m2, med 2 seperate fysioterapeut rum, reception, venteværelse, 2 badeværelser, køkken og en stor træningssal.

Målet med indrettelsen af JL Sportsklinik har været at lave en hyggelig, moderne og indbydende fysioterapeut klinik, hvor man har lyst til at være, og hvor vi kan være de bedste fysioterapeuter vi kan. Der er plads til alle, og vi guider dig gerne videre til en anden behandlingsform, hvis vi mener dette vil være mere effektivt for dig.

Behandlingstilgang​

Vores tilgang som fysioterapeuter hos JL Sportsklinik er, at skabe de bedste forudsætninger for, at kroppen selv kan fjerne smerter og ubehag. Vi meget manuelt rettede fysioterapeuter, der behandler med det formål, at guide din krop mod smertelindring.​​

I slutningen af hver fysioterapeutisk behandling vil du få nogle redskaber du kan bruge derhjemme, indtil vi skal se dig igen. Vi vil grundigt forklare hvad du skal gøre, og hvorfor vi anbefaler det. Vi vil ofte anbefale dig at filme denne del med din mobil, så du kan se det igen når du kommer hjem, og dermed ikke behøver huske på alt hvad vi har sagt.

Som fysioterapeuter arbejder vi efter den tanke, at den grundlæggende problemstilling oftest ikke sidder der hvor smerterne mærkes. Vi behandler derfor ikke kun de smerteprægede områder, men leder efter dysfunktioner i hele kroppen, som muligvis er årsagen bag den smerte du mærker. Dette gør vi ud fra viden om kroppens biomekaniske egenskaber, bygget på anatomi og bevægelseskunstskab.

Som fysioterapeuter behandler vi dig ikke kun ud fra det smerteprægede område, men tager i betragtning de ressourcer og begrænsninger der er i din baggage. Vi kigger på din situation, og tilrettelægger din behandling efter dette.

Book en tid online til din behandling

Du kan nemt og hurtigt booke en tid til din behandling online.

Har du brug for en akut tid, bør du altid ringe til os.

​5/5 stjerne på Facebook og Google

Hvad siger vores kunder?

"​Rol​ig og trygge omgivelser. kompetent personale. kan kun anbefales!."

Mette Møllerskov

"​Tak til Jannik for en dybdegående behandling, samt vejledning til fremadrettet øvelser. Kan varmt anbefales."

Lars Caritas Hansen

"Kan varmt anbefale har haft ondt i nakke og skulder og idagen efter har jeg det rigtig godt er bestemt ikke sidste gang."

Lillian Petersen

"​At få en gang sportsmassage efter et par hårde løbedage var virkelig lækkert og medvirkende til hurtig restitution."

Joan Bennedsen Jørgensen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jl Sportsklinik // Fysioterapi & Massage I/S

Borgmester Blomgrensplads 2, 6430 Nordborg

Klik her for rutevejledning

​Filial-klinik på Gidion IT  Grundtvigsallé 176, 6400 Sønderborg

CVR: 42880817

Telefontider

Mandag-fredag: 08.00-10.00