Om os

JL Sportsklinik er ejet af Jannik og Louis, som begge er autoriserede fysioterapeuter fra januar 2022. JL Sportsklinik er en behandlingsklinik, der tilbyder fysioterapi, massage, personlig træning og holdtræning i Nordborg på Nordals.

20230513 Klinik I Nordborg 208

Vores historie

Vi havde første åbningsdag 1. februar 2022. Vi overtog lokalerne 1. januar 2022, og brugte den første måned på at istandsætte dem, så de blev egnet perfekt til fysioterapi og massage. Dette blev gjort mens vi skrev bacheloropgave på fysioterapeut uddannelsen og havde vores afsluttende eksamen, så vi endelig kunne kalde os autoriserede fysioterapeuter inden opstarten. Det var et stort projekt at få klinikken klar på en måned, hvor der både skulle købes og hentes inventar, samt istandsættes i alle rum. Vi nåede det lige præcis til tiden, og var 1. februar klar til at tage imod de første klienter.

​Undervejs i den første måned fandt vi hurtigt ud af hvor meget vi ikke havde nået at få styr på. Der var en masse aftaler med forsikringsselskaber, som vi ikke havde styr på, og de havde strenge forudsætninger for samarbejde, som vi også først skulle få styr på. Men inden vi ramte sommerferien, begyndte vi at havde styr på alle de praktiske ting, og vi kunne se at kalenderne begyndte at blive mere og mere fyldte.​

Nyistandsatte lokaler

De nyistandsatte lokaler er indrettet til at kunne yde fysioterapi og massage af høj kvalitet. De dækker over 180 m2, med 2 seperate fysioterapeut rum, reception, venteværelse, 2 badeværelser, køkken og en stor træningssal.

Målet med indrettelsen af JL Sportsklinik har været at lave en hyggelig, moderne og indbydende fysioterapeut klinik, hvor man har lyst til at være, og hvor vi kan være de bedste fysioterapeuter vi kan. Der er plads til alle, og vi guider dig gerne videre til en anden behandlingsform, hvis vi mener dette vil være mere effektivt for dig.

 

Kontakt os!

Har du spørgsmål til behandlingsformer eller i tvivl om hvad du skal vælge, så kontakt os, så guider vi dig, til det rette valg.

Jannik Hansen

Fysioterapeut, Massør & Osteopat Studerende.​

Mit navn er Jannik Hansen. Jeg er fysioterapeut og medejer af JL Sportsklinik. Klinikken har jeg startet med Louis Ogbe, og vi havde første åbningsdag 1. februar 2022.


Jeg er født og opvokset i Nordborg siden 1997. I 2021 flyttede jeg til Sønderborg af praktiske årsager, men hjertet brænder stadig for Nordborg og Nordals. I dag bor jeg i Lysabild på Sydals. Jeg har læst på Det Blå Gymnasium i Sønderborg, og derefter haft 2 sabatår. Derefter startede jeg på fysioterapeutuddannelsen i Haderslev i 2018, hvilket jeg færdiggjorde i januar 2022. I september 2021 startede jeg til osteopatuddannelse hos ESO gennem Århus Osteopati, samtidig med at jeg færdiggjorde fysioterapiuddannelsens sidste semester. I april 2022 satte jeg denne uddannelse på pause, og valgte at fokusere 100% på JL Sportsklinik.

I september 2023 er jeg tilbage på osteopatuddannelsen, denne gang sammen med Louis. Da jeg ikke blev færdig med 1. år i første omgang, er jeg startet forfra på uddannelsen, og får dermed de første 8 seminarer repeteret. Dette betyder, at jeg sammen med Louis er på seminar én weekend i måneden, med 25 timers intensiv undervisning.

Als massagetransport

I februar 2020 startede jeg firmaet Als Massagetransport, der udelukkende lavede udkørende massagebehandling. Formålet var at få en masse erfaring med manuel behandling, mens jeg stadig var under uddannelse til fysioterapeut.


2 år senere gik det rigtig godt, på trods at to samfundsnedlukninger. Med over 1000 massagebehandlinger på CV’et, var jeg nu klar til at udvide til at få både lokale, og starte med også at lave fysioterapi.

Videreuddannelse

 • Seminar – Introduktion i Osteopati -September 2021
 • Seminar – Viceral 1 – Oktober 2021
 • Seminar – GOE – November 2021
 • Seminar – GOT – December 2021
 • Seminar – Ankel & fod – Januar 2022
 • Seminar – Knæ & Ankel – Februar 2022

Sportsfysioterapi

 • Introduktionskursus
Fysioterapi i Nordborg
20230513 Klinik I Nordborg 67
20230513 Klinik I Nordborg 93 2
20230513 Klinik I Nordborg 114

Louis Ogbe

Autoriseret Fysioterapeut, fysisk træner & osteopat studerende

Mit navn er Louis Ogbe. Jeg er fysioterapeut og medejer af JL Sportsklinik. Jeg driver klinikken i Nordborg sammen med Jannik Hansen. 1 weekend hver måned bruger jeg i Vejle, hvor jeg læser til osteopat gennem European School of Osteopathy.


Jeg har en stor passion for træning, og har selv dyrket sport i mange år. Jeg har i de seneste år fokuseret meget på styrketræning, crossfit, udholdenhedssports og vægtløftning. Jeg ved hvad der kræves for, at komme i topform både fysisk og mentalt.

Som fysioterapeut har jeg fokus på den holistiske tilgang samt forebyggelse og optimering af funktionsniveau. Jeg har under fysioterapeutuddannelsen også arbejdet som selvstændig, hvor jeg har arbejdet med præstationsfremmende træning indenfor crossfit, fodbold og vægtløftning, samt som massør.

Sprog

 • Engelsk, Italiensk, Svensk og Dansk

Praktisk og teoretisk erfaring

 • Overbelastningsskader (overload, overuse).
 • Problematikker omkring ryg, nakke, lænd, håndled/CTS, knæ, skulder.
 • Løbeskader
 • Vægtløftning
 • Biomekaniske funktioner/dysfunktioner.
 • Arbejdesrelaterede skader
 • Kendskab til medicinsk effekt samt sygdomslære.

Kurser

 • Sportsmedicin 2021
 • Manual Therapy Lumbar and Cervical Spine 2021
 • Rehabilitering som arbejdesform 2017

Udannelser

 • Osteopatuddannelsen 2023 til 2027
 • Fysioterapeut 2022
 • Social og Sundhedsassistant 2015
20230513 Klinik I Nordborg 247

Book en tid hos JL Sportsklinik