Personlig Træning​

Hos JL Sportsklinik laver vi ikke standard træningsprogrammer og online coaching. Vi laver individualiserede træningsprogrammer og 1-til-1 personlig træning med enten Louis eller Jannik​ der begge er fysioterapeuter og personlige trænere, så du får den mest optimale vejledning og træning.  

Vores tilgang til personlig træning​

Under vores tilgang til personlig træning, tænker vi ikke kun almindelig styrketræning. Vi vil gerne tænke alle parametre ind i kroppen, og finde ud af hvilke parametre der er dine stærke og svage sider.

Vores formål med personlig træning er at skabe et bedre liv for vores klienter. Et bedre liv betyder noget forskelligt for alle, men om det er at få mere energi i hverdagen, færre smerter, bedre bevægelighed eller noget helt andet, så står vi klar til at hjælpe alle.

Vi tilbyder 3 forskellige måder til at få personlig træning på. Vi laver personlig træning som klippekort, som pakkeforløb eller på abonnement. Så uanset hvilken metode du er mest til, så kan vi hjælpe dig.

Personlig træning som klippekort hos JL Sportsklinik, er til dig der har brug for hurtig og kortvarig hjælp til din træning. Det er til dig der ikke ønsker at binde dig til noget forløb, men stadig ønsker at få et lille skub i den rigtige retning.

Vi tilbyder følgende klippekort:

1 træning á 1 times varighed - 500 DKK

3 træninger á 1 times varighed - 1.450 DKK

5 træninger á 1 times varighed - 2.400 DKK

10 træninger á 1 times varighed - 4.800 DKK

Læs mere

Vi tilbyder pakkeforløb til alle niveauer, uanset hvilket mål du har med træningen. Vores pakkeforløb er for dig der ønsker et mega fedt forløb, der virkelig kan give dig gode resultater. Vi hjælper dig gennem en længere periode, med lige præcis det du har brug for, for at tage næste step i din træning. Med vores pakkeforløb får du alt hvad du har brug for, for at kunne komme videre i din træning.​

Læs mere

​Vi tilbyder personlig træning på månedligt abonnement. Dette er for dig der gerne vil have personlig træning over en lang periode, og som gerne vil have støtte, vejledning og motivation over en lang periode.

Læs mere

Book en tid online til din behandling

Du kan nemt og hurtigt booke en tid til din behandling online.

Har du brug for en akut tid, bør du altid ringe til os.

​5/5 stjerne på Facebook og Google

Hvad siger vores kunder?

"​Rol​ig og trygge omgivelser. kompetent personale. kan kun anbefales!."

Mette Møllerskov

"​Tak til Jannik for en dybdegående behandling, samt vejledning til fremadrettet øvelser. Kan varmt anbefales."

Lars Caritas Hansen

"Kan varmt anbefale har haft ondt i nakke og skulder og idagen efter har jeg det rigtig godt er bestemt ikke sidste gang."

Lillian Petersen

"​At få en gang sportsmassage efter et par hårde løbedage var virkelig lækkert og medvirkende til hurtig restitution."

Joan Bennedsen Jørgensen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jl Sportsklinik // Fysioterapi & Massage I/S

Borgmester Blomgrensplads 2, 6430 Nordborg

Klik her for rutevejledning

​Filial-klinik på Gidion IT  Grundtvigsallé 176, 6400 Sønderborg

CVR: 42880817

Telefontider

Mandag-fredag: 08.00-10.00