Behandling af sportsskader

Har du pådraget dig en sportsskade?

Hos JL Sportsklinik kan du få hjælp af en autoriseret fysioterapeut, hvis du har pådraget dig en sportsskade. Vi tilbyder undersøgelse og behandling af sportsskader i vores klinik, der ligger i Nordborg. Vi har klienter med sportsskader fra hele Nordals. Vi behandler skader inden for mange forskellige sportsgrene, blandt andet fodbold, håndbold, tennis, badminton, løb, cykling, golf og svømning.

Vores tilgang til behandling af sportsskader

En behandling af sportsskade bliver altid skræddersyet til lige netop dig med udgangspunkt i din konkrete skade og dine smerter. Et typisk behandlingsforløb dækker en kombination af  træningsbaseret fysioterapi, kombineret med manuelt behandling. Vi følger og rådgiver dig indtil du er tilbage til din sport på det niveau du ønsker, eller indtil du føler dig klar til tage resten af rejsen tilbage til din sportsgren på egen hånd.

På klinikken ser vi mange forskellige typer sportsskader. Vi behandler både akutte skader, som eksempelvis meniskskader, korsbåndsskader, forstuvninger, frakturer og muskelforstrækninger/fibersprængninger, men vi behandler også længerevarende problematikker som eksempelvis ustabilitet omkring led, betændelse/inflammation i sener og slimsække.

I vores behandling af sportsskader bruger vi også meget begrebet load management, hvilket dækker over at modificere dit træningsniveau. Dette gør vi for at se om du ikke kan blive ved med at dyrke den sport du laver selvom du er skadet, hvis vi bare sætter træningsmængden og træningsintensiteten ned. De fleste sportsskader sker på grund af manglende kontrol af load management, så man går for hurtigt frem med træningen. Derfor betyder det også meget for behandling af en sportsskade.

Book en tid online eller kontakt os for en akuttid

Hvis du ønsker at booke en tid til undersøgelse og behandling hos os, kan du med fordel gøre det via vores online bookingsystem. Har du brug for en akut tid, anbefaler vi dog, at du ringer til os, så vi kan finde en tid til dig hurtigst muligt. Vores telefon er åben mandag til fredag mellem 8.00 og 10.00

Ønsker du blot en klassisk sportsmassage, så kan du læse mere her.

Book en tid online til din behandling

Du kan nemt og hurtigt booke en tid til din behandling online.

Har du brug for en akut tid, bør du altid ringe til os.

​5/5 stjerne på Facebook og Google

Hvad siger vores kunder?

"​Rol​ig og trygge omgivelser. kompetent personale. kan kun anbefales!."

Mette Møllerskov

"​Tak til Jannik for en dybdegående behandling, samt vejledning til fremadrettet øvelser. Kan varmt anbefales."

Lars Caritas Hansen

"Kan varmt anbefale har haft ondt i nakke og skulder og idagen efter har jeg det rigtig godt er bestemt ikke sidste gang."

Lillian Petersen

"​At få en gang sportsmassage efter et par hårde løbedage var virkelig lækkert og medvirkende til hurtig restitution."

Joan Bennedsen Jørgensen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jl Sportsklinik // Fysioterapi & Massage I/S

Borgmester Blomgrensplads 2, 6430 Nordborg

Klik her for rutevejledning

​Filial-klinik på Gidion IT  Grundtvigsallé 176, 6400 Sønderborg

CVR: 42880817

Telefontider

Mandag-fredag: 08.00-10.00