Vi hjælper med

Hos JL Sportsklinik hjælper vi dagligt mange klienter med skader og smerter, samt fysisk og mental sundhed. Vi har herunder beskrevet mange af de diagnoser, som vi ofte hjælper vores klienter med at behandle.

20230513 Klinik I Nordborg 192

Lændesmerter

Vi har stor interesse for og erfaring med undersøgelse og behandling af lændesmerter. Vi ser dagligt klienter med både akutte og kroniske lændesmerter. Herunder kan du læse mere om vores tilgang til begge typer af lændesmerter.​
Læs mere

Nakkesmerter

Hos JL Sportsklinik ser vi mange klienter med ondt i nakken og/eller hovedpine. Vi laver en grundig undersøgelse af nakken, for at set om der er en biomekanisk problematik.
Læs mere

Knæsmerter

Vi ser og behandler mange klienter med knæproblematikker. Et behandlingsforløb afhænger af hvor længe smerterne har været til stede, og hvilken problematik der er tale om. Herunder kan du læse mere om forskellige problematikker, og vores tilgang til behandling af dem.
Læs mere

Behandling af artrose (Slidgigt)

Som på så mange andre områder, så har vi en lidt anden tilgang en mange andre fysioterapeuter til behandling af artrose, som vi godt tør stå ved. Vi har stor respekt for G:LAD® træning, og er taknemmelige for at der er lavet et koncept, som har en veldokumenteret virkning på smerter og funktionsniveau.
Læs mere

Albuesmerter

Vi ser og behandler mange klienter med albue problematikker. Et behandlingsforløb afhænger af hvor længe smerterne har været til stede, og hvilken problematik der er tale om. Herunder kan du læse mere om forskellige problematikker, og vores tilgang til behandling af dem.
Læs mere

Håndproblematikker

Vi ser og behandler mange klienter med håndproblematikker. Et behandlingsforløb afhænger af hvor længe smerterne har været til stede, og hvilken problematik der er tale om. Herunder kan du læse mere om forskellige problematikker, og vores tilgang til behandling af dem.
Læs mere

Hoftesmerter

Vi ser og behandler mange klienter med hofteproblematikker. Et behandlingsforløb afhænger af hvor længe smerterne har været til stede, og hvilken problematik der er tale om. Herunder kan du læse mere om forskellige problematikker, og vores tilgang til behandling af dem.
Læs mere

Fod og ankel problematikker

Vi ser og behandler mange klienter med fod og ankel problematikker. Et behandlingsforløb afhænger af hvor længe smerterne har været til stede, og hvilken problematik der er tale om. Herunder kan du læse mere om forskellige problematikker, og vores tilgang til behandling af dem.
Læs mere

Skuldersmerter

Vi ser og behandler mange klienter med skulderproblematikker. Et behandlingsforløb afhænger af hvor længe smerterne har været til stede, og hvilken problematik der er tale om. Herunder kan du læse mere om forskellige problematikker, og vores tilgang til behandling af dem.
Læs mere
20230513 Klinik I Nordborg 247

Book en tid hos JL Sportsklinik