Vi tilbyder

Hos JL Sportsklinik tilbyder vi fysioterapi, massage, personlig træning og holdtræning. Vi laver skræddersyede behandlinger og træningsprogrammer, der hjælper dig med at opnå dine mål og optimere din kropslige præstation. Uanset om du har brug for fysioterapi, massage, personlig træning eller holdtræning, er vi her for at støtte dig på din rejse mod et bedre og sundere liv. Book en tid i dag og lad os begynde et samarbejde med dig i fokus.

20230513 Klinik I Nordborg 176

Fysioterapi

Vi er autoriserede fysioterapeuter, og behandler til daglig klienter med et stort spektrum af problematikker. Vi er eksperter i behandling af sportsskader og smerteproblematikker. Vi bestræber os efter at yde den bedste behandling muligt, for alle vores klienter.
Læs mere

Massage

Massage kan hjælpe med at forbedre blodcirkulationen, reducere muskelømhed og smerter, samt øge fleksibiliteten. Derudover kan det have en positiv effekt på den mentale restitution, reducere stress, angst og træthed, samt øge den generelle mentale velvære.
Læs mere

Personlig Træning

Få personlig træning og skræddersyede træningsprogrammer, der er tilpasset til dit individuelle behov. At lave personlig træning med en fysioterapeut, giver dig en fordel, da vi har meget uddannelse inden for træning, anatomi og biomekanik. Vi kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål.
Læs mere

Holdtræning

Hos JL Sportsklinik​ tilbyder vi flere hold, til forskellige målgrupper med forskellige målsætninger. Vi arbejder løbende på at lave flere hold, så der er noget for alle. Herunder kan du læse mere omkring de hold vi har nu, og hvilke der kommer i fremtiden.
Læs mere

Laserbehandling

Vi laver laserbehandling med den mest kraftfulde og effektive laser der er på markedet. Vi har en K-laser Cube4, hvilket er det nyeste skud på stammen fra K-laser Scandinavia. Vi bruger vores k-laser i forbindelse med vores fysioterapi.
Læs mere

Cupping

Oplev fordelene ved cupping behandling hos JL Sportsklinik, der hjælper med smertelindring, forbedret blodcirkulation og afslapning. Vi bruger cupping i forbindelse med vores fysioterapi og massage.
Læs mere

Vejrtrækning

Hos JL Sportsklinik har vi stor erfaring med at bruge vejrtrækning i behandlingen. Vi bruger det både som en del af vores fysioterapi, som smertelindrende behandling, samt i forbindelse med træning og bevægelse. Vi bruger også breathwork som en selvstændig behandlingsform gennem holdtræning og individuel vejledning.
Læs mere
20230513 Klinik I Nordborg 247

Book en tid hos JL Sportsklinik