Holdtræning

Hos JL Sportsklinik​ tilbyder vi flere hold, til forskellige målgrupper med forskellige målsætninger. Vi arbejder løbende på at lave flere hold, så der er noget for alle. Herunder kan du læse mere omkring de hold vi har nu, og hvilke der kommer i fremtiden.

20230513 Klinik I Nordborg 247

Holdtræning hos JL Sportsklinik

​Vi stræber efter at have holdtilbud for alle målgrupper, og flere hold med samme formål, så vi kan ligge dem på forskellige tidspunkter af døgnet, så alle har mulighed for at deltage på dem.

Selvom der er tale om holdtræning, vil vi altid gøre hvad vi kan for at tage højde for individuelle forskelle, og hjælpe dig med hvordan du når dine specifikke mål.​

Hvilke hold har vi nu

· Sundheds Bootcamp for kvinder mellem 25 og 70 år (Startede i uge 40 - 2023)

*For mere information, tryk hér

Formålet med Sundhed Bootcamp

Vi har oprettet dette hold for at tage en gruppe kvinder, og hjælpe dem med at opnå en bedre sundhed, på en sjov og motiverende måde. Alle på holdet har samme mål om at  opnå en bedre sundhed i et eller andet omfang. Om det så er øget muskelstyrke, vægttab eller bedre funktionsniveau, så er der plads til dig på dette hold.

Der vil være op til 5 kvinder på hvert hold, og derfor er det også vores mål at få skabt et godt sammenhold på holdet, hvilket vil gøre det sjovere og mere motiverende at være en del af.

Vores Sundheds Bootcamp for kvinder er for dig der

​Er en kvinde mellem 25-70 år, der gerne vil træne sammen med andre kvinder over en længere periode? Er du interesseret i alsidig træning der kommer hele vejen rundt om kroppen, og har du tid, lyst og motivation til at få et boost i din træning?

​På vores Sundheds Bootcamp for kvinder vil du få:

 • Hjælp til at opnå en bedre sundhed.
 • Lære nye øvelser der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål.
 • Udfordringer der passer til dig og dit niveau.
 • Professionel og struktureret træning der er rettet specifikt mod dig.

​Hvordan fungerer det i praksis

Der vil være træning 1 gang om ugen i vores træningslokale, på Borgmester Blomgrensplads 2, 6430 Nordborg. Træningen vil bestå af en kombination er mobilitet, styrketræning og høj intenst intervaltræning. Målet med træningen er at opbygge og bevarer en god muskelmasse, samt at gøre kroppen mere funktionel i hverdagsaktiviteter.

Praktisk information

Træningen vil foregå på klinikken i vores træningsrum på Borgmester Blomgrensplads 2, 6430 Nordborg.

Vores næste hold starter i uge 40 2023. Ugedag og tidspunkt fastsættes ud fra de ønsker, som dem der viser interesse i holdet har. Så hvis du vil med på et af vores sundheds bootcamp, så kontakt os med det samme på 71 92 92 30, eller kontakt@jlsportsklinik.dk, så kan vi tage en mere detaljeret snak omkring dine behov og holdene, så du kan finde ud af om det er noget for dig.

· Hold til hofte og knæproblematikker (Ingen hold lige nu)

3 måneders træningsforløb

Vi har hos JL Sportsklinik det fedeste hold til behandling af hofte- og knæproblematikker, herunder artrose/slidgigt. Alle træner ud fra deres individuelle niveau, sammen med 3-4 andre med samme problemstilling.

​Formålet med holdet er at skabe bedre funktionsniveau og reducere smerter, selvom du lever med artrose i et eller flere led.

Hvordan foregår træningen?

Måned 1 (Træning 1-8)

​Du træner hos os 2 gange om ugen på et hold. Træningen vil bestå af basale styrkeøvelser, der laves med elastik eller kropsvægt.

Formålet med den første måneds træning er at give dig nogle styrkeøvelser der passer specifikt til din problemstilling og dit niveau, og gøre dig så tryg i de øvelser, at du kan begynde at lave dem derhjemme.​

Måned 2 & 3 (Træning 9-16)

​I de næste 2 måneder får du et specifikt træningsprogram med hjem, der indeholder de øvelser vi har lavet i den første måned. Dette program laver du 1 gang om ugen. Derudover kommer du til holdtræning 1 gang om ugen ved os, hvor vi laver nogle sjovere øvelser, hvor vi udfordrer dig på andre parametre end kun styrke, som f.eks. balance, mobilitet og udholdenhed.

​Hvad sker der så bagefter?

Hjemmetræning

Når du har gennemført dette 3 måneders forløb hos os, så anbefaler vi at du fortsætter med at træne derhjemme 2 gange om ugen, ud fra et træningsprogram vi tilrettelægger sammen, ud fra de øvelser vi har været igennem på holdet. Efter at have deltaget på vores hold, har du altid mulighed for at kontakte os hvis du har spørgsmål. Hvis du ønsker at træne videre på holdtræning, så tager vi snak sammen, for at finde noget der passer til dine behov.

​Pris for forløbet

Prisen for forløbet er ​2.000 kr. og kan deles op over 3 måneder, til 666 kr. om måneden. De fleste sundhedsforsikringer dækker en del af beløbet. Hvis du er medlem er Danmark, vil de også dække en del af beløbet.

Med dette forløb får du altså 3 måneders fantastisk og effektiv holdtræning, et individualiseret træningsprogram lavet og tilrettelagt specifikt til dig.

Hvornår starter næste hold?

Vores næste artrosehold starter i uge 37, midt i september 2023. Ugedag og tidspunkt fastlægges ud fra de ønsker, som jer der har interesse i holdet har.

Hvis du er interesseret i at komme med på, eller høre mere om, vores træningsforløb, så kontakt os på mailen kontakt@jlsportsklinik.dk eller på telefon 71 92 92 30.

· Vejrtrækningshold (Løbende opstart)

*For mere information, tryk hér

Vejrtrækning

Med vejrtrækningen kan man kontrollere den tilstand, som ens nervesystem er i. De fleste mennesker i den moderne vestlige verden, trækker vejret for meget. Konsekvensen er at man udånder for stor en mængde CO2. Dette er ikke godt, da et lavt CO2 indhold i blodbanerne gør, at ilt-molekylerne har svært ved at slippe deres binding til de røde blodlegemer, og dermed kommer der mindre ilt ud i kroppen. Dette gælder både de arbejdene muskler under fysisk aktivitet og bevægelse, men også til hjernen under stillesiddende kognitive opgaver.

Gennem vejrtrækning arbejder vi med at gøre dig opmærksom på din vejrtrækning, samt forklare dig teorien bag det at forbedre sin vejrtrækning. Vi guider dig og giver dig opgaver du skal lave derhjemme. Vi laver løbende tests på dig, for at sikre at der sker en forbedring i vejrtrækningen.

 

Hvordan foregår vejrtrækningsøvelser?

Den måde vi arbejder med vejrtrækning, har til formål at skabe en langsom og kontrolleret vejrtrækning. Vi træner derfor evnen til at kunne trække vejret langsomt og roligt, og dermed skabe en større ophobning af CO2 i bloddet. Dette er helt ufarligt, men kan føles ubehageligt, da en ophobning af CO2 i bloddet sender signal til hjernen om, at vi har brug for at trække vejret.

Vi kombinerer vejrtrækningsbehandling med mindfullness/meditation, da vores vejrtrækning er afgørende for at kunne komme i en meditativ tilstand. Samtidig betyder det meget for vores nervesystem og dermed vejrtrækning, at vi har ro og orden i hovedet.

 

Hvad er en god vejrtrækning?

En god vejrtrækning er let, langsom og funktionel/dyb. Det vil sige at indånding og udånding foregår langsomt og kontrolleret, med en lav volumen (mængde af luft pr. respiration), samtidig med at man har en lav respirationsfrekvens (Antal vejrtrækninger pr. minut). Sidst men ikke mindst skal den være funktion, hvilket vil sige at man næsten ikke kan se på dig at du trækker vejret. Brystet står stille, og alt respiration foregår gennem maven, ved at aktivere mellemgulvets åndedrætsmuskel, Diaphragma.

 

Breathwork på hold

Holdtider:

Fra januar 2024 har vi 4 holdtidspunkter:

 • Tirsdage kl. 10:00-11:00
 • Onsdage kl. 18:30-19:30
 • Fredage kl. 09:00-10:00
 • Søndage kl. 10:15-11:15

 

Hvordan det foregår:

Hver måned sender vi dig en mail, hvori der er en specifik beskrivelse af, hvad vi skal lave under hver session i den kommende måned. Du skriver så tilbage til os, hvilket hold du gerne vil være med på, i den kommende måned. På den måde kan du være med en anden dag, hvis du ved der er en dag du er forhindret i at deltage.

 

Pris:

Hvis man vil have mange sessioner på en måned, kan man vælge denne prismodel. Her skal alle sessioner bruges inden for den kommende måned.

01 session – 90 kr.
02 sessioner – 180 kr.
03 sessioner – 270 kr.
04 sessioner – 330 kr.
05 sessioner – 380 kr.
06 sessioner – 430 kr.
07 sessioner – 480 kr.
08 sessioner – 520 kr.
09 sessioner – 560 kr.
10 sessioner – 600 kr.

Er man interesseret i at sprede sessionerne ud, kan man købe mindst 10 klip, som gælder i 3 måneder:

10 sessioner – 800 kr.
15 sessioner – 1.200 kr.

 

Adresse: Borgmester Blomgrensplads 2, 6430 Nordborg.

Medbring gerne:

 • En flaske vand.
 • Hvis du har en træningsmåtte/yogamåtte.
 • Evt. et tæppe.

Kom meget gerne iklædt bevægeligt og afslappende tøj.

Kontakt os!

Har du spørgsmål til behandlingsformer eller i tvivl om hvad du skal vælge, så kontakt os, så guider vi dig, til det rette valg.

Priser og tilskud

Fandt du ikke prisen på din behandling?
Vi har samlet de fleste priser og information om tilskud på siden "priser og tilskud"
Gå til priser og tilskud
20230513 Klinik I Nordborg 247

Book en tid hos JL Sportsklinik