Artrose i hofte eller knæ - Holdtræning​

Vores holdtræning for artrose i knæ og hofter starter 1. marts 2023.

3 måneders træningsforløb

Vi har hos JL Sportsklinik det fedeste hold til behandling af artrose i knæ og/eller hofter. Alle træner ud fra deres individuelle niveau, sammen med 3-4 andre med samme problemstilling.

Formålet med holdet er at skabe bedre funktionsniveau og reducere smerter, selvom du lever med artrose i et eller flere led.

Hvordan foregår træningen?

Måned 1 (Træning 1-8)

​Du træner hos os 2 gange om ugen på hold. Træningen vil bestå af basale styrkeøvelser der laves med elastik eller kropsvægt.

Formålet med den første måneds træning er at give dig nogle styrkeøvelser der passer specifikt til din problemstilling og dit niveau, og gøre dig så tryg i de øvelser, at du kan begynde at lave dem derhjemme.

Måned 2 & 3 (Træning 9-16)

​I de næste 2 måneder får du et specifikt træningsprogram med hjem, der indeholder de øvelser vi har lavet i den første måned. Dette program laver du 1 gang om ugen. Derudover kommer du til holdtræning 1 gang om ugen ved os, hvor vi laver nogle sjovere og mere uspecifikke øvelser, hvor vi udfordrer dig på andre parametre end styrke, som f.eks. balance, mobilitet og udholdenhed.

Laserbehandling

I forbindelse med hver holdtræning vil du få laserbehandling med vores klasse 4 k-laser, inden før eller efter træningen. Laserbehandlingen vil være med til at skabe bedre sundhed inde i leddet, ved at stimulere brusk og knoglevæv, til at skabe en hurtigere og mere effektiv healing af vævene.

Hvad sker der så bagefter?

Holdtræning

Vi giver dig også muligheden for at fortsætte holdtræningen, hvis du synes den måde vi har trænet på har været sjov og effektiv. Denne holdtræning vil fortsat være én gang om ugen og du vil betale for en måned ad gangen, og dermed kun binde dig for én måned ad gangen. Du kan til enhver tid stoppe og genoptage træningen som du har lyst til.

Hjemmetræning

Når du har gennemført et 3 måneders forløb hos os, så får du nogle specielle privilegier. Du har nu mulighed for fortsat at træne derhjemme 2 gange om ugen, ud fra et træningsprogram vi sammensætter sammen, ud fra de øvelser vi har været igennem på holdet. Selvom du vælger kun at fortsætte med træningen derhjemme, så har du altid mulighed for at kontakte os hvis du har spørgsmål. 

Pris for forløbet

Prisen for forløbet er ​3.000 kr. og kan deles op over de 3 måneder, til 1.000 kr. om måneden. De fleste sundhedsforsikringer dækker en del af beløbet. Hvis du er medlem er Danmark, vil de også dække en del af beløbet.

Vi ved godt at kan lyde som mange penge, men til gengæld får du 3  måneders fantastisk og effektiv træning.

Efterfølgende månedlig træningsforløb koster 500 kr. om måneden, og vil inkl. 1 gange holdtræning om ugen, samt laserbehandling før eller efter hver holdtræning.

Hvordan kommer jeg med?

Hvis du er interesseret i at komme med på vores træningsforløb, så kontakt os på mailen kontakt@jlsportsklinik.dk eller på telefon 60 72 18 97.

Book en tid online til din behandling

Du kan nemt og hurtigt booke en tid til din behandling online.

Har du brug for en akut tid, bør du altid ringe til os.

​5/5 stjerne på Facebook og Google

Hvad siger vores kunder?

"​Rol​ig og trygge omgivelser. kompetent personale. kan kun anbefales!."

Mette Møllerskov

"​Tak til Jannik for en dybdegående behandling, samt vejledning til fremadrettet øvelser. Kan varmt anbefales."

Lars Caritas Hansen

"Kan varmt anbefale har haft ondt i nakke og skulder og idagen efter har jeg det rigtig godt er bestemt ikke sidste gang."

Lillian Petersen

"​At få en gang sportsmassage efter et par hårde løbedage var virkelig lækkert og medvirkende til hurtig restitution."

Joan Bennedsen Jørgensen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jl Sportsklinik // Fysioterapi & Massage I/S

Borgmester Blomgrensplads 2, 6430 Nordborg

Klik her for rutevejledning

​Filial-klinik på Gidion IT  Grundtvigsallé 176, 6400 Sønderborg

CVR: 42880817

Telefontider

Mandag-fredag: 08.00-10.00