Laserbehandling​

Klasse 4 Laserbehandling​

Hos JL Sportsklinik tilbyder vi laserbehandling med den mest kraftfulde og effektive laser der er på markedet. Vi har en K-laser Cube4, hvilket er det nyeste skud på stammen fra K-laser Scandinavia.

Hvad behandler vi med K-laser?

En k-laser kan behandle meget mere end vi tror. Vi bruger den altid kombination med anden behandling, hvilket også gør at vi bruger den i rigtig mange af vores behandlinger. Vi bruger den især til tennisalbue, golfalbue, meniskskader, akutte og kroniske rygsmerter, ledbåndsskader, betændte slimsække, hælsporer, skuldersmerter, artrose osv.

Hvorfor er bølgelængder vigtige?

K-Laser Cube4 har som den første terapeutiske laser i verden 4 bølgelængder (660nm, 800nm 905nm, 970nm) Bølgelængderne bestemmer laser energiens penetrationsevne og derved indtrængningsdybde i væv og målretter sig (alt efter hvilke nm) specifikt til forskellige væv og celler, så man derved stimulere til smertelindring og heling.

Hvorfor er Power (Watt) så vigtige?

Hvis bølgelængde bestemmer laser energiens dybde og penetrationsevne, så bestemmer power (Watt) energimætningen ved den målrettede dybde. Det ville være en fejl at betragte det ene uden det andet. Power (Watts) er antallet af fotoner som stråling kan levere per tidsenhed. Den afsatte energi (joule) er en ophobning af disse fotoner over tid (1 Watt = 1 joule pr 1 sekund). Ved at starte ud med flere Watt ved overfladen, vil mere energi (J) trænge ned til den ønskede dybde og derved øge effekten.

Jo højere power en laser har, des større evne til at levere terapeutiske doser til dybere væv, på kortere tid.

Hvorfor er det nødvendigt at anvende forskellige frekvenser?

Det er velkendt, at forskellige impulsfrekvenser fremkalder forskellige fysiologiske reaktioner. Under laserterapi, er det fordelagtigt at levere en række impulsfrekvenser. K-Laser har taget alt kendt viden om vævsstrukturer i enhver del af anatomien og opbygget deres behandlingsprotokoller til at målrette den helt rigtige mængde af energi til hhv. knogler, muskler, sener og fedtvæv. K-Laser´s protokoler anvender det største udvalg af laserparametre såsom flere forskellige faser indenfor hver protokol, som muliggør at behandle fra lav Hz til høj Hz i én og samme behandling. Denne behandling, som kombinerer 4 bølgelængder, CW og frekvenser fra 1Hz til 20.000 Hz, har den bedste chance for at stimulere alle kroppens celler til at helbrede sig selv mere effektivt.

Book en tid online til din behandling

Du kan nemt og hurtigt booke en tid til din behandling online.

Har du brug for en akut tid, bør du altid ringe til os.

​5/5 stjerne på Facebook og Google

Hvad siger vores kunder?

"​Rol​ig og trygge omgivelser. kompetent personale. kan kun anbefales!."

Mette Møllerskov

"​Tak til Jannik for en dybdegående behandling, samt vejledning til fremadrettet øvelser. Kan varmt anbefales."

Lars Caritas Hansen

"Kan varmt anbefale har haft ondt i nakke og skulder og idagen efter har jeg det rigtig godt er bestemt ikke sidste gang."

Lillian Petersen

"​At få en gang sportsmassage efter et par hårde løbedage var virkelig lækkert og medvirkende til hurtig restitution."

Joan Bennedsen Jørgensen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jl Sportsklinik // Fysioterapi & Massage I/S

Borgmester Blomgrensplads 2, 6430 Nordborg

Klik her for rutevejledning

​Filial-klinik på Gidion IT  Grundtvigsallé 176, 6400 Sønderborg

CVR: 42880817

Telefontider

Mandag-fredag: 08.00-10.00