Recovery Boots​

Hvad er Recovery Boots?

Recovery Boots er et system der laver kompressionsbehandling. Der findes flere modeller, men den typiske er de almindelig boots som dækker fra lysken og ned, eller støvler der dækker fra navlen og ned. Recovery Boots er en passiv behandlingsform, hvor du sidder med boots'ene på, og så fylder de stiller og roligt luft i kamrene omkring benene, startene nedefra og op.

Hvad kan Recovery Boots?

Kompresionsbehandling som Recovery boots laver, er udviklet til behandling af bl.a. lymfødem på hospitaler. Men sportens verden har taget idéen til sig, hvor recovery boots bruges til at øge restitutionshastigheden, ved at skabe øget blodcirukation til muskulaturen, og dermed fjerne affaldsstofferne fra kroppen. De skaber mindre ømhed i trætte muskler efter træning eller kamp, og gør dig i stand til at præstere bedre.

​Hvem har brug for Recovery Boots?

​Recovery boots kan bruges til mange formål. Hvis du dyrker sport og gerne vil have en hurtigere restitution, kan de hjælpe med dette. Hvis du har trætte og spændte muskler, især i benene og hen over hoften, vil du kunne bruge Recovery Boots, til at afhjælpe dette. Hvis du har væske og hævelse omkring anklerne, kan de bruges til at minimere dette, og sætte gang i tilbageløbet af væsken. Hvis du døjer med uro og rastløshed i benene eller armene, kan de være med til at fjerne denne.

Kan jeg få Recovery Boots behandling hos Jer?

​JA! Hos JL Sportsklinik tilbyder vi behandling med recovery boots. Vi bruger modellerne fra Yourboots, og har både boots, støvler, hips, arm og lændebælte. Vi har samlet sammen på modellerne så vi kan tilbyde lidt at hvert.

Vi har et ekstra rum på klinikken, som vi har indrettet som recovery rum. Det er herinde behandlingen med Recovery Boots foregår. Vi sørger for du sidder godt til rette og har styr på maskinen, og så bliver du overladt til dig selv, mens maskinen klarer behandlingen. Dette har vi gjort fordi vi så kan have en anden behandling samtidig, og dermed kan vi lave behandling med Recovery Boots billigere, end hvis vi skulle stå og kigge på samtidig.

Hvis du ønsker at få behandling i vores Recovery Boots, så kan du kontakte os på telefon 71 92 92 30 eller på email kontakt@jlsportsklinik.dk. Du kan også sende en SMS på samme telefonnr.

Prisen er 200 kr./Behandling.

Book en tid online til din behandling

Du kan nemt og hurtigt booke en tid til din behandling online.

Har du brug for en akut tid, bør du altid ringe til os.

​5/5 stjerne på Facebook og Google

Hvad siger vores kunder?

"​Rol​ig og trygge omgivelser. kompetent personale. kan kun anbefales!."

Mette Møllerskov

"​Tak til Jannik for en dybdegående behandling, samt vejledning til fremadrettet øvelser. Kan varmt anbefales."

Lars Caritas Hansen

"Kan varmt anbefale har haft ondt i nakke og skulder og idagen efter har jeg det rigtig godt er bestemt ikke sidste gang."

Lillian Petersen

"​At få en gang sportsmassage efter et par hårde løbedage var virkelig lækkert og medvirkende til hurtig restitution."

Joan Bennedsen Jørgensen

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jl Sportsklinik // Fysioterapi & Massage I/S

Borgmester Blomgrensplads 2, 6430 Nordborg

Klik her for rutevejledning

​Filial-klinik på Gidion IT  Grundtvigsallé 176, 6400 Sønderborg

CVR: 42880817

Telefontider

Mandag-fredag: 08.00-10.00