Sundhedshold for Kvinder

Img 6804

Sundhedshold for kvinder

Er du interesseret i at være med på vores Sundhedshold for kvinder, så udfyld “Kontakt os” formularen til højre, og send os en besked. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 71 92 92 30.

Vores Sundhedshold for Kvinder har til formål at skabe sundhed i flere aspekter. Vi har fokus på at bygge styrke gennem styrketræning, bevægelighed gennem mobilitetstræning og kondition gennem cardiotræning.

Hver måned sender vi programmet til alle deltagere for den kommende måned. Alle deltagere skal så skrive, hvilke hold, de gerne vil deltage på i den kommende måned. I programmet vil der stå hvad træningen består af og går ud på til hver enkelt session, samt hvem der er instruktøren.

Alle deltagere har første valg på ét hold, så man som udgangspunkt er tilknyttet et specifikt hold, men er der dage man ved man ikke kan komme, kan man flytte sin tilmelding til et af de andre hold.

F.eks. d. 31. marts sender vi programmet for maj måned. Deltagerne har nu indtil d. 15. april til at beslutte, hvilke hold de vil være på i maj. Inden d. 22. april sender vi planen for, hvilke hold hver deltager er med på i maj måned.

Vi har lavet mulighed for at deltage på forskellige måder, alt efter ens interesse og lyst. Vi har derfor lavet 3 muligheder:
– Mulighed 1 – Træner 1 gang om ugen, svarende til 4-5 gange om måneden, alt efter hvilken måned det er. Prisen er 400 kr./måned.

– Mulighed 2 – Træner 1,5 gang om ugen, svarende til 6-7 gange om måneden, alt efter hvilken måned det er. Det vil sige, at hver 2. uge træner man på 1 hold, og hver 2. uge deltager man på 2 hold. Prisen er 500 kr./måned.

– Mulighed 3 – Træner 2 gange om ugen, svarende til 8-9 gange om måneden, alt efter hvilken måned det er. Det vil sige, at man deltager på 2 hold hver uge. Prisen er 600 kr./måned.

Mens man er medlem på vores hold, har man også mulighed for, efter aftale, at benytte vores træningsfaciliteter når der ikke er hold derinde. Det vil sige, at det også er muligt at mødes med de andre deltagere på holdene, og lave en ekstra træning uden instruktør, hvis lysten er til det.

Kontakt os!

Har du spørgsmål til behandlingsformer eller i tvivl om hvad du skal vælge, så kontakt os, så guider vi dig, til det rette valg.

Priser og tilskud

Fandt du ikke prisen på din behandling?
Vi har samlet de fleste priser og information om tilskud på siden "priser og tilskud"
Gå til priser og tilskud
20230513 Klinik I Nordborg 247

Book en tid hos JL Sportsklinik