Priser og tilskud

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer. Nederst på denne side kan du se hvordan din sundhedsforsikring dækker behandling hos os.

20230513 Klinik i Nordborg-173

Priser

Du behøver ikke en lægehenvisning for at få fysioterapi hos JL Sportsklinik. Det vil ikke gøre en forskel for prisen, men hvis du har fået en kan vi godt se den. Der kan dog godt være krav om en lægehenvisning fra din sundhedsforsikring.

Fysioterapi

  • Første konsultation(DKK 400,00*) DKK 500,00
  • Kort opfølgende behandling (30 min.)(DKK 230,00*) Fuld honorar jf. overenskomst
  • Lang opfølgende behandling (60 min.)(DKK 400,00*) DKK 500,00

* Rabatgrupper: Studerende/elever, pensionister, førtidspensionister, flexjobbere, kontanthjælpsmodtagere, andre ledige uden for arbejdsmarkedet.

Massage

  • 30 minutters massagebehandlingDKK 230,00
  • 60 minutters massagebehandlingDKK 450,00

Tilskud til behandling

Har du fået tildelt behandling gennem din sundhedsforsikring eller ulykkesforsikring, og selskabet ikke står herunder, så kontakt os og vi undersøger om de dækker hos os.

Sygeforsikring "Danmark"

Er du medlem af Sygeforsikringen “Danmark”, kan du få 133 kr. i tilskud til første undersøgelse/behandling, og derefter 88 kr. for efterfølgende behandlinger.

​Vi afregner direkte med Sygeforsikring “Danmark”, så du skal ligge ud for behandlinger, så indberetter vi regningen elektronisk til dem, der så udbetaler dig efterfølgende.

Pension Danmark

Vi er en af de få klinikker, der samarbejder med Pension Danmark. Når man bruger denne sundhedsforsikring, er der ingen egenbetaling på fysioterapi hos os.

Top Danmark

Top Danmark dækker som udgangspunkt det fulde behandlingsforløb, og vi har endnu ikke haft nogen herfra, hvor der var en egenbetaling for klienten.

Skandia

Ved at bruge Skandia Sundhedsforsikring hos os, vil du have en egenbetaling på 103 kr. ved første konsultation og 91 kr. for opfølgende konsultation. Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, vil de dog dække din egenbetaling, hvilket efterlader dig med 0 kr. i egenbetaling.

Danica

Ved at bruge Danica Sundhedsforsikring hos os, vil du som regel have en egenbetaling på 103 kr. ved første konsultation og 91 kr. for opfølgende konsultation. Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, vil de dog dække din egenbetaling.

Pensam

Ved at bruge Pensam Sundhedsforsikring hos os, vil du have en egenbetaling på 103 kr. ved første konsultation og 91 kr. for opfølgende konsultation. Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, vil de dog dække din egenbetaling, hvilket efterlader dig med 0 kr. i egenbetaling.

Tryg

Vores samarbejde med Tryg gør, at der ikke er nogen egenbetaling ved at bruge deres sundhedsforsikring hos os. Der vil dog være tillægsydelse på 100 kr. hvis man skal have behandling med vores K-laser.

Falck Healthcare

Vi er en af de få klinikker, der samarbejder med Falck Healthcare. Når man bruger denne sundhedsforsikring, er der ingen egenbetaling på fysioterapi hos os.

Dansk Sundhedsforsikring

Hvis du bruger Dansk Sundhedsforsikring hos os, så dækker de som regel det fulde beløb. Du skal dog huske at nævne at du selv finder en behandler, og at de ikke skal finde en til dig. Nogle gange vælger de at lave en bevilling der ikke dækker hele behandlingen. I dette tilfælde kan man ringe ind til dem og sige, at man har valgt en fysioterapeut uden ydernummer, og så ændrer de bevillingen til at dække hele behandlingen.

Gensidige

Ved at bruge Gensidige sundhedsforsikring hos os, vil du have en egenbetaling på 103 kr. ved første konsultation og 91 kr. for opfølgende konsultation. Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, vil de dog dække din egenbetaling, hvilket efterlader dig med 3 kr. i egenbetaling.

PFA

PFA dækker i 80% af tilfældene det fulde behandlingsforløb, men en gang imellem får vi nogle bevillinger, der kun dækker en del af behandlingen. I dette tilfælde vil der være en egenbetaling på 103 kr. ved første konsultation og 91 kr. for opfølgende konsultation.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, dækker de dog din egenbetaling, hvis der er en.

GF Forsikring

Ved at bruge GF sundhedsforsikring hos os, vil du have en egenbetaling på 103 kr. ved første konsultation og 91 kr. for opfølgende konsultation. Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, vil de dog dække din egenbetaling, hvilket efterlader dig med 0 kr. i egenbetaling.

Nordic Netcare

Ved at bruge Nordic Netcare hos os, vil du have en egenbetaling på 103 kr. ved første konsultation og 91 kr. for opfølgende konsultation. Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, vil de dog dække din egenbetaling, hvilket efterlader dig med 3 kr. i egenbetaling.

Vi kan også tage imod alle ulykkesforsikringer.

Frit valg af Genoptræning

JL Sportsklinik er godkendt som leverandør til frit valg af genoptræning. Det betyder at du kan vælge os til at hjælpe med din genoptræning, hvis du har en fået en genoptræningsplan, og kommunen ikke kan tilbyde dig en plads inden for 7 dage.

Hvis kommunen ikke kan tilbyde dig opstart af genoptræning inden for 7 dage efter, at du er blevet udskrevet fra sygehuset, har du mulighed for at vælge en privat behandler, som er godkendt til at være en del af ‘frit valg af genoptræning’.​ Senest 4 dage efter du er blevet udskrevet fra sygehuset, skal kommunen give dig besked om hvornår du kan starte din genoptræning. Dette gør de gennem digital post. Kan de ikke tilbyde dig en opstart inden for 7 dage, vil de give dig en forløbskode. Det betyder at du nu kan vælge en privat behandler. I brevet fra kommunen står din tidsfrist for at vælge en privat behandler. Husk at give kommunen besked omkring dit valg, ellers bortfalder muligheden igen.

Du går derfor ind på mingenoptraening.dk/citizen, og indtaster din forløbskode i søgefeltet. Her vil de klinikker der er godkendt til at levere genoptræning for kommunen komme frem, herunder JL Sportsklinik. Du kan nu vælge vores klinik, og kontakte os, så tilbyder vi dig en opstart til genoptræning hurtigere end den kommunen kan tilbyde dig.

godkendt-behandler

Du kan også læse mere på mingenoptræning.dk

Kontakt os!

Har du spørgsmål til behandlingsformer eller i tvivl om hvad du skal vælge, så kontakt os, så guider vi dig, til det rette valg.
20230513 Klinik i Nordborg-247

Book en tid hos JL Sportsklinik