Fysioterapi

Vi er autoriserede fysioterapeuter, og behandler til daglig klienter med et stort spektrum af problematikker. Vi er eksperter i behandling af sportsskader og smerteproblematikker. Vi bestræber os efter at yde den bedste behandling muligt, for alle vores klienter.

20230513 Klinik i Nordborg-247

Forløb​

Hvis du leder efter en fysioterapeut, så kunne det være du skulle prøve fysioterapi hos JL Sportsklinik. Vi ser mange forskellige klienter, der har forskellige problematikker og behov. Vi starter alle forløb op med en indledende samtale, hvor vi lærer dig at kende, og finder ud af hvorfor du er kommet, og spørger ind til alle de ting som skal vide inden vi starter.

Efter den indledende samtale hvor vi er blevet lidt klogere på dig og hvorfor du er kommet, så laver vi en grundig undersøgelse, hvor vi gradvist bliver mere specifikke på det område du oplever smerter i.

Vi vil undervejs svare på alle de spørgsmål du må ligge inde med. Efter første besøg vil vi sammen lave en plan for hvordan vi bedst kan hjælpe dig, så du ved hvad du kan forvente af resten af dit forløb hos os.​

Vores tilgang​

​Vi møder alle klienter der hvor de er i livet. Vi presser aldrig nogen til noget de ikke vil. Det vil sige at vi ikke sætter nogen til at lave nogen former for træning de ikke har lyst til, og vi laver ikke manuel behandling hvis dette ikke ønskes. Vi laver individuel behandling og laver et individuelt forløb til alle, som tager hensyn til hvem man er som person.

Vores behandlinger består af en kombination af passive manuelle behandlinger, herunder massage, cupping, recovery boots, NMES osv., samt aktive behandlinger som træning, samt rådgivning, smertehåndtering og vejledning. Fysioterapi hos os adskiller sig fra andre fysioterapeuter ved, at vi tager os rigtig god tid til alle klienter. Vi er grundige i både undersøgelse og behandling, og afslutter først dit forløb når du er helt tryg ved det.​ Hos os har du selv stor indflydelse på dit forløb, og vi presser ikke noget på dig.

Kontakt os!

Har du spørgsmål til behandlingsformer eller i tvivl om hvad du skal vælge, så kontakt os, så guider vi dig, til det rette valg.

Priser og tilskud

Fandt du ikke prisen på din behandling?
Vi har samlet de fleste priser og information om tilskud på siden "priser og tilskud"
Gå til priser og tilskud
20230513 Klinik i Nordborg-247

Book en tid hos JL Sportsklinik