Massage

Massage kan hjælpe med at forbedre blodcirkulationen, reducere muskelømhed og smerter, samt øge fleksibiliteten. Derudover kan det have en positiv effekt på den mentale restitution, reducere stress, angst og træthed, samt øge den generelle mentale velvære.

20230513 Klinik i Nordborg-114

Fysiurgisk massage

Ved fysiurgisk massage laver vi dybdegående massage af specifikke områder, og arbejder på at løsne hver enkelt muskel. Vi kan her også bruge triggerpunkts massage, hvor vi finder det sted i musklen der føles mest spændt, og holder et tryk her indtil vi mærker musklen slipper spændingen.

​Sportsmassage

Ved sportsmassage behandler vi også i dybden, men oftest på de større muskler, der primært bliver presset under forskellige sportsgrene. Formålet med sportsmassagen er at give fornyet energi, og øge restitutionstiden for kroppen og psyken.

 

Når du bestiller en tid til massage, så finder vi sammen ud af på behandlingsdagen, om der er brug for fysiurgisk massage, sportsmassage eller en kombination.

I am a button
20230513 Klinik i Nordborg-109dsc_0215_2_174

Kontakt os!

Har du spørgsmål til behandlingsformer eller i tvivl om hvad du skal vælge, så kontakt os, så guider vi dig, til det rette valg.

Priser og tilskud

Fandt du ikke prisen på din behandling?
Vi har samlet de fleste priser og information om tilskud på siden "priser og tilskud"
Gå til priser og tilskud
20230513 Klinik i Nordborg-247

Book en tid hos JL Sportsklinik