Behandling med Cupping

Oplev fordelene ved cupping behandling hos JL Sportsklinik, der hjælper med smertelindring, forbedret blodcirkulation og afslapning. Vi bruger cupping i forbindelse med vores fysioterapi og massage.

Cupping 1

Gør cupping ondt?

Der er ikke deciderede smerter forbundet med cupping. Man kan mærke at det niver lidt i huden når sugekoppen sættes på, men det gør ikke ondt. Mens sugekopperne sidder på, vil den nivende fornemmelse blive mindre, og til sidst lægger man ikke rigtig mærke til at man har dem på. Når sugekopperne tages af igen, giver det en fornemmelse af frihed i det område hvor de har siddet, og det kan give kuldegysninger i området, fordi huden igen kan strækkes.​

​Kan man få cuppingbehandling hos JL Sportsklinik?

Det korte svar er JA! Vi tilbyder cuppingbehandling i kombination​ med anden behandling. Det vil sige at du ikke kan bestille udelukke cuppingbehandling, da sugekopperne kun sidder på i maks. 10-15 min. Men vi vil gerne gøre din behandling så effektiv som mulig. Så hvis du ønsker cuppingbehandling hos os, så vil vi anbefale at du går ind på vores bookingside, og bestiller en tid til 30 eller 60 min. sportsmassage. Når du så kommer til din behandling, så fortæller du os at du gerne vil have cupping som en del af behandlingen, og så bruger vi noget af tiden på cupping.

​Vi bruger også cupping som en del af vores passive behandling ved fysioterapi. Så hvis du kommer til fysioterapi hos os, og vi vurderer at du vil have gavn af cuppingbehandling, så vil vi spørge om vi har din tilladelse til at bruge cuppingbehandling, som en del af din fysioterapibehandling.
cupping

​Hvilke slags cuppingbehandlinger findes der?

​Der findes mange forskellige typer af cuppingbehandling, som alle har forskelligt formål. Den type cuppingbehandling vi bruger mest er stationær cupping, hvor sugekopperne sættes fast bestemte steder, hvor der er mest bløddelsvæv under sugekoppen. Når alle sugekopperne er sat på sidder de i ca. 10 min., hvorefter de tages af igen. Da stationær cupping er en meget passiv behandling, vil vi lave en anden behandling på dig imens. Det kan være vi sætter sugekopperne på i din lænd, og så laver vi massagebehandling af nakken imens, og så evt. bytter rundt bagefter. Dette gør vi for at give dig den mest effektive behandling, på den tid du er hos os.

​En anden form for cuppingbehandling er gliding cupping, der udføres med silikone sugekopper. Her glides sugekopperne rundt på kroppen, mens der er skabt et vakuum. Behandlingen kan dermed laves over et større område, og er dermed bedre til at behandle myofascielle problemer, da man her kan adskille muskler, fascie og hud fra hinanden. Det er også et bedre valg til behandling af arvæv.

​En mere moderne form for cuppingbehandling er elektrisk cupping. Her bruges et større apparat, der kan frigive infrarød lys, samt vibrationer i det område den er sat på. Her vil der bruges maksimalt to sugekopper samtidig, for at kroppen ikke bliver overstimuleret.

​Andre former for cupping er musclecupping, hvor der bruges sugekopper på størrelse med hele musklen, ansigtscupping til at arbejde med rynker, appelsinhud osv., ildcupping, hvor vakuumet skabes med varmen fra ild, hvilket ikke bruges så meget i moderne behandling.​

Cupping 3Cupping 2

Kontakt os!

Har du spørgsmål til behandlingsformer eller i tvivl om hvad du skal vælge, så kontakt os, så guider vi dig, til det rette valg.

Priser og tilskud

Fandt du ikke prisen på din behandling?
Vi har samlet de fleste priser og information om tilskud på siden "priser og tilskud"
Gå til priser og tilskud
20230513 Klinik I Nordborg 247

Book en tid hos JL Sportsklinik